Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzkazy a komentáře

 

      Zde se můžete vyjádřit k celosvětové, místní, ale i soukromé problematice. Když seženeme osobu, která  bude schopna pochopit Váš vzkaz, tak Vám i odpovíme. Protože: "Co nevíte vy, nevíme ani my".

Nízkosrbský Baroni

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Informace o obci

(MAB, 27. 3. 2021 22:33)

Fotím v tomto krásném koutě a následně vyhledávám informace k jednotlivým snímkům. Tak došlo i na Vaše stránky. Překvapilo mne, kolik informací jste shromáždili a zveřejnili, s chutí jsem si přečetla o historii Nízké Srbské.
Kdyby o sobě měla údaje takhle zpracované a zpřístupněné každá obec, co by to nám, zájemcům o místopisy, ušetřilo práce a času! Děkuji Vám, Baroni :-).

fotogalerie

(Rasťa K., 27. 4. 2015 11:53)

ahoj baroni, moc pěkné stránky - mile mne překvapili - vtipné a výstižné ( jak je u Vás zvykem ) . Pokud bych mohl mít připomínku - schází mně více fotografii do Vaší fotogalerie ( fotoalbum ) ... na všech akcích fotíte o sto šest a my bychom se rádi zpětně podívali, jak jsem na Vašich akcích dopadli :-) . jinak paráda.. díky RK

Historie

(eva, 4. 11. 2014 23:31)

Máte to fajn.

Re: Historie

(Admin SNB, 5. 11. 2014 10:11)

Děkujem, jsme rádi, že se to někomu líbí

Hledá se kolo

(Kristýna, 1. 7. 2013 16:28)

Dobrý den, teta mě požádala abych zde napsala hledá se modrá skládačka s košíčkem na řidítkách po torpédu, u Božky není takže na ní musel někdo odjet mohly by jste to sem prosím vyvěsit? Pokud by se kolo našlo kontaktujte mne prosím buď e-mailem : matysova.kristyna12@seznam.cz nebo přes Facebook. Děkuji moc Matysová

Re: Hledá se kolo

(Admin SNB, 2. 7. 2013 9:04)

Kolo se nachází u Dostálových pod hospodou U Božky.

Baroni

(Eva + Petr, 12. 6. 2013 12:26)

Vaše stránky náhodou zhlédnuté nás mile překvapily. Vážení, snad jsme nepřehlédli ale nenašli jsme povídání .... pro se spolek nazývá zrovna Baróni. Velice by jsme byli povděčni za tuto informaci. Ať Vám na Torpédu svítí letos sluníčku .... aspoň jako dnes. Mějte se.

Re: Baroni

(Admin SNB, 12. 6. 2013 14:07)

Děkujeme za pochvalu. Na Torpédo snad sluníčko bude, je objednáno, takže se to určitě letos vydaří jako v předešlých ročnících.
K názvu proč Baroni. Je pravda, že na stránkách toto nenajdete, brali jsme to jako hotovou věc. Nyní jen ve zkratce. Jako se říká Polický Kvíčeráci, Bělský Kudly, Pardubický Perníkáři, Hradecký Mechováci, tak se říká Nízkosrbský Baroni. Je to ke vztahu k úrodné půdě v Nízké Srbské. Vaše upozornění mě vede k tomu, že se k tomuto tématu v budoucnu jistě podrobněji vyjádříme a něco zpracujeme.

Za světovým závoděním v Jižní Africe

(bambus, 11. 4. 2013 8:59)

mrkněte na http://www.pgweb.cz/ , reportáž ze závodu PWC v paraglidingu v Porterville, Jihoafrická republika , Stáňa 5. místo

vozembouch

(Lychee1, 13. 11. 2012 11:08)

Dobrý den, chystám se na výrobu vozembouchu a tak jsem vygooglila i ten Váš. Domácí výroba?? Moc se mi líbí ten dřevák dole. Kde dá sehnat? :-) Můžete mi dát nějakou radu, než se pustím do výroby? Zdravím, Míša

Re: vozembouch

(SNB - admin, 13. 11. 2012 12:38)

Tento vozembouch jsme, po delším hledání, koupily přes Bazoš (možná Aukro), takže Vám neporadím. Nám se taky moc líbil a proto jsem ho zakoupily. Hraje perfektně a plně pokrývá naše potřeby.

:-)

(Zomba, 2. 10. 2007 22:59)

Joj zrovna sem vám vyfouk tisícíšeststou návštěvu:-) Tak ať se vám daří!

Pozdrav Baronům

(Vlada Verner, 10. 10. 2006 14:40)

Ani nevím jaká to síla mě svedla na zcestí,že při hledání informací ze zcela opačného pólu, objevil se mi na monitoru nápis Nízkosrbský Baroni. Nutno však dodat, že tohoto nelituji a rád jsem se Vašimi stránkami lehce prohrábl. Věřím, že se Vaše řady zdárně rozrůstají a že nejbližší okolí je Vám i Vašim aktivitám nakloněno! Zejména zdravím Tomáše a Koldu! NaZdar :-)